Informatii utile privind accesarea cursurilor

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Bistrița-Năsăud pune la dispoziția membrilor săi, GRATUIT, cursuri  de educație profesională continuă online!

Vă rugăm ca înaintea accesării unui curs să parcurgeţi cu atenţie sectiunea Termeni si conditii (inclusiv pentru prelucrarea datelor cu caracter personal). Accesarea oricărui curs de pe platformă înseamnă acceptarea implicită a termenilor şi condiţiilor prezentate mai jos!!!

Cursurile se adresează EXCLUSIV  membrilor O.A.M.G.M.A.M.R Filialei Bistriţa-Năsăud!

Pentru a facilita accesul la aceste cursuri au fost deja create conturi pentru toţi cei care au obţinut avizul anual de liberă practică pentru anul 2019!

Fiecare curs on-line are 12 credite. Pentru anul 2019 toţi membrii care au aviz de liberă practică pentru anul 2019 beneficiază de o unitate de credit gratuită, respectiv pot accesa gratuit unul dintre cele două cursuri disponibile în prezent.

(Pentru anul viitor vom reveni cu precizări referitoare la cursuri şi unităţi alocate!)

Pentru accesarea cursurilor va rugăm să respectați următorii pași:

Pasul 1: Accesați platforma de cursuri  de pe calculator, telefon sau tabletă pe următorul link:  https://cursuri.oamrbn.ro/ .

Pasul 2: Din meniul principal alegeți CURSURI.

Pasul 3: Din lista de cursuri care se afişează, puteți selecta un curs, citiți scurta descriere a conţinutului și obiectivelor acestuia şi alegeţi cursul care vă interesează.

(În această etapă, sunt disponibile doar două cursuri, creditate cu 12 credite, care au în primul rând menirea de a vă ajuta să vă obişnuiţi cu utilizarea platformei, cu modalitatea de urma şi finaliza un curs. Anul viitor oferta de cursuri va fi mult mai bogată!)

Pasul 4: Pentru înscrierea la cursul ales trebuie să vă autentificaţi apăsând butonul: “INTRĂ ÎN CONT”

(Vă reamintim că aveţi deja creat contul. În cazul în care nu reuşiţi să vă log-aţi chiar dacă aţi urmat corect paşii de mai jos, puteţi să ne scrieţi pe adresa de email secretariat@oamrbn.ro sau să sunaţi la 0263233031 pentru asistenţă)

Pasul 5: Completați CNP-ul Dumneavoastră la “Nume utilizator” 

Pasul 6Completați CNP-ul Dumneavoastră la “Parolă”

Pasul 7Acum vă puteți înscrie la cursul dorit apăsând butonul “ÎNSCRIE-TE LA ACEST CURS”.

Pasul 8: Pentru obţinerea creditelor aferente cursului pe care l-aţi ales şi parcurs este necesar să răspundeţi întrebărilor din chestionarul de finalizare a cursului. Pentru această etapă vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile, după ce ați apăsat butonul „DORESC SĂ ÎNCEP TESTUL DE EVALUARE”.

(Cursul se consideră absolvit în momentul în care cursantul obține un punctaj de minim 70%, prin completarea chestionarului de evaluare. Dacă punctajul este mai mic de 70%, puteţi relua rezolvarea chestionarului după ce aţi parcurs din nou suportul de curs (la fiecare încercare chestionarul va fi altul. Nu sunteți restricționați de numărul de încercări și timp!).

Dacă aţi obţinut punctajul minim necesar vi se emite automat certificatul de absolvire al cursului pe care îl puteţi lista.

Un curs odată absolvit nu mai poate fi accesat!

Vă urăm succes!